img-20231107-wa0007.jpg

Vorming voor afgevaardigden

22/04/2024 - 16h

De vormingssessies voor onze afgevaardigden zijn volledig afgerond. De focus lag op de procedure van de sociale verkiezingen, een thema waar onze afgevaardigden nu grondig op voorbereid zijn. Met de sociale verkiezingen in mei in het vooruitzicht, is deze kennis onmisbaar.

Daarnaast zijn de afgevaardigden ook uitgebreid geïnformeerd over essentiële onderwerpen zoals de wetgeving rond herstructurering en sluiting van een onderneming, het voeren van een (duurzaam) mobiliteitsbeleid en kregen ze niet alleen inzicht in de rol van een sociaal bemiddelaar bij conflicten maar hebben ze ook via een rollenspel kunnen ervaren hoe een conflict kan worden gede-escaleerd.
Het aanbod van al deze sessies stelt onze afgevaardigden in staat om effectief te reageren op veranderingen binnen hun werkomgeving en om proactief bij te dragen aan een positieve toekomst voor zowel de werknemers als hun bedrijf.

Momenteel richten we onze blik op de toekomst met een reeks vormingen (7 centra) specifiek gericht op nieuwe kandidaten. Deze vormingen zijn op maat van ‘de nieuwe kandidaat’: De gekozen thema’s geven hen informatie over belangrijke onderwerpen waarmee ze niet alleen kennis verwerven maar ook vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om toekomstige uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden.

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod? Surf regelmatig naar www.comé.be en volg ons zeker ook op Facebook. We delen regelmatig updates, nieuwtjes en informatie over onze vormingen,  alsook het moment dat je je kan inschrijven voor het komende vormingsjaar 2024-2025. Klik hier voor enkele sfeerbeelden van tijdens de vormingen.