Bestaande partners

Op deze pagina:

  Samenwerkingsverbanden:

  Comé werkt voor de organisatie en/of uitvoering van bepaalde lespakketten samen met volgende organisaties:

  FAST

  FAST is de Franstalige vormingsvzw van de Liberale vakbond, aan wie Comé de organisatie van haar Franstalige vormingen toevertrouwt:

  • Formation organe d'entreprise CE
  • Formation organe d'entreprise CPPT
  • Formation organe d'entreprise DS
  • Formation 'nouveaux élus'
  • Donnons la parole à vos conditions de travail
  • Formation Groupe Colruyt

  https://www.fast-asbl.be

   

  ISUA

  ‘Het Instituut voor de Samenwerking tussen de Universiteit en de Arbeidersbeweging ISUA reikt wetenschappelijke kennis aan waarmee afgevaardigden in alle geledingen van de vakbeweging aan de slag kunnen.’

  https://www.uantwerpen.be/isua

   

  Bregt Depreeuw

  Bregt Depreeuw bouwde zijn ervaring op als zakelijk coördinator in diverse domeinen als onderwijs, gebouwenbeheer en de culturele sector. In 2020 ging hij de uitdaging aan om op freelance basis te gaan adviseren en coachen met een focus of organisaties in de cultuursector en de non-profit in het algemeen. Daarnaast is Bregt ook vormingswerker voor volwassenen. Hij focust daarbij op thema's zoals tips en tricks voor een vlotte communicatie, omgaan met (on)macht, observeren vs. interpreteren, stresshantering door prioriteiten stellen... De oplossingsgerichte mindset is steeds de verbindende factor. Op het spreuktegeltje boven zijn bed staat: “If it ain't broke, don't fix it. Once you know what works, do more of it. If it's not working, do something different.” (Steve de Shazer and Insoo Kim Berg).

  https://www.linkedin.com/in/bregtdepreeuw

   

  Studio COL

  Samen verzet je bergen.

  Die metafoor loopt als een rode draad doorheen de visie en het aanbod van Studio COL. Vanuit de kernprincipes van het herstelgericht werken, verbindende communicatie en bemiddeling gelooft Studio COL dat conflicten een motor voor groei en vooruitgang kunnen zijn. Ze brengen nieuwe perspectieven, dagen uit om vooruit te kijken en stimuleren de persoonlijke ontwikkeling.

  Studio COL biedt opleidingen aan voor bedrijven en organisaties die handvatten willen rond conflicthantering en reikt (communicatie)vaardigheden en hefbomen aan om conflicten te ontmijnen en om te buigen naar groeimomenten.

  Daarnaast stelt Studio COL zijn expertise ook graag ter beschikking om conflicten aan te pakken. Studio COL profileert zich hierbij complexloos en daadkrachtig. Elk conflict is anders en vraagt om een andere aanpak.

  www.studiocol.be

  info@studiocol.be

  https://www.linkedin.com/in/stijn-rooms-0202786b/

  tel: +32 494 77 19 92

  Katrien Bontinck

  Na een technische carrière van 21 jaar in de energiesector belandde Katrien in een burn-out. Deze uitdaging bracht haar de moed om haar leven een heel andere wending te geven en om haar levensmissie te durven volgen. Als ervaringsdeskundige biedt zij een extra dimensie in haar manier van stressbegeleiding. Herkenbaarheid zorgt voor extra verbinding. Wil jij ook leven in plaats van geleefd te worden ? Dan ben je bij Katrien op het juiste adres. Naast persoonlijke begeleiding geeft Katrien ook trainingen en workshops, zowel in bedrijven, organisaties als privé. Ze werkt graag iets uit op maat. Rond stress bespreekbaar maken, rond pestgedrag, rond balans werk-privé, rond grenzen stellen, rond veerkracht, …kortom alles om medewerkers meer in hun kracht te brengen ! Katriens aanpak is een aanwinst voor elk team ! 

  Levenscoach

  www.lifecoachkatrien.be

  Gsm : 0470 378 555  

  E-mail : lifecoachkatrien@gmail.com

   

  John Botte aka JoBprojects

  John werkt, na 25 jaar in de nucleaire afvalverwerking actief geweest te zijn, momenteel als preventieadviseur en milieucoördinator in een opleidingscentrum voor hulpverleners. In bijberoep geeft hij opleidingen aan onder andere Universiteit Antwerpen, Thomas More Hogeschool, diverse brandweerkorpsen en natuurlijk Comé. Een andere activiteit is consultancy rond nucleaire boekhouding en VCA-certificering.Als semi-generalist in die vakgebieden spitst hij zich voor de vormingen toe op veiligheid, gezondheid, milieu en natuur, privacy en informatieveiligheid, security, nucleair en energie, CPBW-werking en economische vakken. Een dag niets bijgeleerd is een dag verloren!

  www.linkedin.com/in/johnbotte

  Talentindex

  TalentIndex is een training- en coachingbureau met focus op: consulting, organisatieontwikkeling, coachend leiderschap en motivatie. In TalentIndex bundelen ze jarenlange expertise en kennis van de profit- en non-profitsector. TalentIndex coacht en traint zowel werknemers als kaderleden.

  https://talentindex.be/

   

  VIEF

  Vief is een sociaal-culturele vereniging met humaan-liberale visie van en voor 60-plussers en gepensioneerden. Via een netwerk van lokale knooppunten organiseren we gevarieerde activiteiten: vorming, educatie, culturele uitstappen, reizen, creatieve atliers, sport en beweging, ontmoetingsmomenten... In onze knooppunten ontmoeten 60-plussers en gepensioneerden elkaar en beleven ze samen het uitgebreid aanbod van activiteiten. Naast een professioneel team, steunt de werking van Vief op honderden medewerkers die zich in de aangesloten verenigingen als vrijwilliger inzetten. Vief is ook een belangenbehartiger. Door standpunten te verspreiden en door deelname aan advies- en overlegraden komen wij op voor de belangen van alle ouderen.

  https://www.vief.be/

  Freezbe

  Freezbe, dat is de jongerenvakbond van ACLVB. We komen op voor de rechten van jobstudenten, schoolverlaters, werkzoekenden, en jonge werknemers. We helpen je op weg met een heleboel informatie en advies. Zit je met een probleem? Dan zijn wij er om jou te helpen!

  https://www.freezbe.be/