Inschrijven?

Op deze pagina:

  Bekijk hier de vormingsbrochure 2022-2023

  Online inschrijven kan niet meer. Wil je toch nog deelnemen? Neem contact op via het contactformulier of  telefonisch op het nummer 09/396 95 00

  • In de overlegorganen worden (nieuwe) wetten en reglementen vertaald naar de bedrijfscontext en in praktijk gebracht. Wie één of meerdere mandaten heeft in de ondernemingsorganen, weet als geen ander hoe belangrijk dossierkennis is. In deze vorming brengen we enerzijds gespecialiseerde informatie, maar oefenen we ook vaardigheden. Zo ben je volledig klaar om met volle overtuiging de stem van jouw collega’s te laten horen en te laten meetellen!

  • Als werknemer is het belangrijk je rechten en plichten te kennen. In deze vorming bieden we jou de kans om op de hoogte te blijven van nieuwe wetgeving en nieuwe regelgeving. We leren je kritisch omgaan met informatie zodat je zelf in staat bent correcte informatie op te zoeken en door te geven. Tenslotte leer je ook op te komen voor jezelf en je collega’s. We scherpen je communicatievaardigheden aan.

  • De digitale vorming bestaat voorlopig nog uit een aantal webinars die je vrij kan raadplegen. In de nabije toekomst komt er een digitaal leerplatform waarop je units zal kunnen volgen indien je over een login beschikt.

  • Regelmatig worden in je eigen zone infosessies georganiseerd. Meestal ’s avonds. Een ideale formule om achtergrondinformatie en duiding te krijgen bij een aantal actuele thema’s en de uitgelezen kans om te netwerken.