Inschrijven?

Op deze pagina:

  Bekijk hier de vormingsbrochure 2021-2022.

  Opgelet! Niet alle data in de vormingsbrochure zijn nog correct: er zijn extra data en andere data zijn reeds volzet of geannuleerd. Kijk steeds onder de vorming op de homepage voor de exacte data.

  Digitaal inschrijven voor het vormingsjaar 2021-2022 kan niet meer. Indien interesse neem contact op via het contactformulier

  Voor vragen kan je steeds bij ons terecht op het telefoonnummer 09/24 23 963.

  • In de overlegorganen worden (nieuwe) wetten en reglementen vertaald naar de bedrijfscontext en in praktijk gebracht. Wie één of meerdere mandaten heeft in de ondernemingsorganen, weet als geen ander hoe belangrijk dossierkennis is. In deze vorming brengen we enerzijds gespecialiseerde informatie, maar oefenen we ook vaardigheden. Zo ben je volledig klaar om met volle overtuiging de stem van jouw collega’s te laten horen en te laten meetellen!

  • De digitale vorming bestaat enerzijds uit webinars en anderzijds uit blended courses. Webinars zijn korte opleidingen (20 minuutjes) die vooral informatief en eenrichtingsverkeer zijn. We stellen ze openbaar, je kan ze dus te allen tijde raadplegen. De blended courses zijn een combinatie van fysieke bijeenkomsten en online vormingen. We komen één dag samen, kijken hoe het systeem werkt en sluiten opnieuw af met een fysieke bijeenkomst. Tussendoor krijg je opdrachten, worden jouw vorderingen opgevolgd en zijn er vaste momenten waarop je de lesgever met vragen en opmerkingen over de opleiding kan contacteren.

  • Als werknemer is het belangrijk je rechten en plichten te kennen. In deze vorming bieden we jou de kans om op de hoogte te blijven van nieuwe wetgeving en nieuwe regelgeving. We leren je kritisch omgaan met informatie zodat je zelf in staat bent correcte informatie op te zoeken en door te geven. Tenslotte leer je ook op te komen voor jezelf en je collega’s. We scherpen je communicatievaardigheden aan.

  • Niet in alle sectoren gelden voor werknemers dezelfde rechten en plichten. In de sectorale vorming houden we je op de hoogte van de nieuwste sectorale wetgeving en leren we je die te interpreteren. Op die manier weet je wat je te doen staat en kan je jouw collega’s met kennis van zaken inlichten.

  • Regelmatig worden in je eigen zone infosessies georganiseerd. Meestal ’s avonds. Een ideale formule om achtergrondinformatie en duiding te krijgen bij een aantal actuele thema’s en de uitgelezen kans om te netwerken.