Inschrijven?

Op deze pagina:

  Bekijk hier de vormingsbrochure 2022-2023

  Online inschrijven kan niet meer. Wil je toch nog deelnemen? Neem contact op via het contactformulier of  telefonisch op het nummer 09/396 95 00

  Werk - Mandaat
  Let op: Wie 1 mandaat heeft, kiest 2 modules. Wie meer dan 1 mandaat heeft, kiest max 4 modules. Wie in de non-profit werkt en 1 mandaat heeft, kiest voor 1 van de 4-daagse non-profit modules. Werk je in de non-profit en heb je meerdere mandaten, dan kan je naast een 4-daagse module, nog 2 modules van telkens 2 dagen volgen.
  Werk - Mandaat - Non-profit
  Werk - Mandaat - Non-profit - Vlaams
  Werk - Mandaat - Non-profit - Geen Vlaams
  Werk - Mandaat - Geen non-profit
  Werk - Mandaat - Geen non-profit - Vlaams
  Werk - Mandaat - Geen non-profit - Geen Vlaams
  Werk - Geen mandaat
  Geen werk
  Gegevens
  Uw adres
  Adres werkgever
  • In de overlegorganen worden (nieuwe) wetten en reglementen vertaald naar de bedrijfscontext en in praktijk gebracht. Wie één of meerdere mandaten heeft in de ondernemingsorganen, weet als geen ander hoe belangrijk dossierkennis is. In deze vorming brengen we enerzijds gespecialiseerde informatie, maar oefenen we ook vaardigheden. Zo ben je volledig klaar om met volle overtuiging de stem van jouw collega’s te laten horen en te laten meetellen!

  • Als werknemer is het belangrijk je rechten en plichten te kennen. In deze vorming bieden we jou de kans om op de hoogte te blijven van nieuwe wetgeving en nieuwe regelgeving. We leren je kritisch omgaan met informatie zodat je zelf in staat bent correcte informatie op te zoeken en door te geven. Tenslotte leer je ook op te komen voor jezelf en je collega’s. We scherpen je communicatievaardigheden aan.

  • Niet in alle sectoren gelden voor werknemers dezelfde rechten en plichten. In de sectorale vorming houden we je op de hoogte van de nieuwste sectorale wetgeving en leren we je die te interpreteren. Op die manier weet je wat je te doen staat en kan je jouw collega’s met kennis van zaken inlichten.

  • De digitale vorming bestaat voorlopig nog uit een aantal webinars die je vrij kan raadplegen. In de nabije toekomst komt er een digitaal leerplatform waarop je units zal kunnen volgen indien je over een login beschikt.

  • Regelmatig worden in je eigen zone infosessies georganiseerd. Meestal ’s avonds. Een ideale formule om achtergrondinformatie en duiding te krijgen bij een aantal actuele thema’s en de uitgelezen kans om te netwerken.