Inschrijven?

Op deze pagina:

  Midden juni zal je kunnen inschrijven voor het vormingsjaar 2021-2022.

  Voor vragen kan je steeds bij ons terecht via het contactformulier of via de telefoon 09/24 23 963.

  Wil je een kijkje nemen in de vormingsbrochure 2020-2021, klik dan hier.

  • De sociale verkiezingen vinden in de meeste bedrijven plaats tussen 16 en 29 november 2020. Ben je daarna voor de eerste keer verkozen in de ondernemingsraad of het comité voor preventie en bescherming op het werk? Dan helpen we je graag op weg! Deze vorming geeft je een goede basis om je te sterken in je nieuwe rol als afgevaardigde.

  • Heb je bij de verkiezingen in 2020 opnieuw een mandaat in de wacht kunnen slepen? Dan feliciteren we je alvast! De basis van de werking heb je al onder de knie. Jouw ervaring is goud waard maar je kan steeds jouw kennis uitbreiden met deze vorming zodat je excelleert in je werking.

  • Nu de fysieke bijeenkomsten opnieuw vervangen zijn door online initiatieven vind je hier meer info over het volgen van de webinars. Ook de presentaties 2020-2021 staan hier verzameld. Met 1 klik op de titel van de presentatie, kan je die bekijken en afprinten. 

  • Het is belangrijk als werknemer je rechten en je plichten op het werk te kennen. Met deze vorming bieden we jou de kans om op de hoogte te blijven van nieuwe wetgeving en nieuwe regelgeving. Verder leren we je kritisch omgaan met informatie, zodat je zelf in staat bent correcte informatie op te zoeken en door te geven. 

   OPGELET: de fysieke bijeenkomsten in het kader van deze vorming worden tot eind juni vervangen door webinars !

  • Niet in alle sectoren gelden dezelfde rechten en plichten voor de werknemers. In de sectorale vorming houden we je op de hoogte van de nieuwste sectorale wetgeving en leren we je die te interpreteren. Op die manier weet je wat je te doen staat en kan je jouw collega's met kennis van zaken inlichten.

  • Regelmatig worden in je eigen zone infoavonden georganiseerd over actuele thema's. Je krijgt een update van het thema en de kans om te netwerken.