Inschrijven?

Op deze pagina:

  Inschrijven doe je door op de vorming te klikken en de vorming 'toe te voegen aan je selectie'. 

  Werknemers kunnen zich van 8 juni tot 19 augustus inschrijven voor 'Rechten en plichten op het werk'. Wie voor de allereerste keer kandidaat is bij de sociale verkiezingen, kan ook inschrijven voor 'Voor het eerst kandidaat'.

  Voor de sectorale vorming zal je apart uitgenodigd worden en de infoavonden zullen op deze site kenbaar gemaakt worden.

  Wie verkozen is bij de komende sociale verkiezingen, kan vanaf december inschrijven voor 'Nieuw in de ondernemingsoranen' of 'Opnieuw in de ondernemingsorganen'.

  Voor andere vragen, kan je steeds bij ons terecht via het contactformulier of via de telefoon 09/24 23 963.

   

  • Het is belangrijk als werknemer je rechten en je plichten op het werk te kennen. Met deze vorming bieden we jou de kans om op de hoogte te blijven van nieuwe wetgeving en nieuwe regelgeving. Verder leren we je kritisch omgaan met informatie, zodat je zelf in staat bent correcte informatie op te zoeken en door te geven.

  • Ben je voor de allereerste keer kandidaat? Dan heb je wellicht wat koudwatervrees en wil je dit avontuur goed voorbereid aanvatten. Dan is deze vorming iets voor jou.

  • Niet in alle sectoren gelden dezelfde rechten en plichten voor de werknemers. In de sectorale vorming houden we je op de hoogte van de nieuwste sectorale wetgeving en leren we je die te interpreteren. Op die manier weet je wat je te doen staat en kan je jouw collega's met kennis van zaken inlichten.

  • Regelmatig worden in je eigen zone infoavonden georganiseerd over actuele thema's. Je krijgt een update van het thema en de kans om te netwerken.

  • Na de verkiezingen in 2020 voor de eerste keer verkozen in de ondernemingsraad of het comité voor preventie en bescherming op het werk? Gefeliciteerd! De komende jaren zal je in contact komen met nieuwe termen, verschillende werkingen, enz. We maken je in deze vorming wegwijs in de structuur en de organisatie van het sociaal overleg.

  • Heb je bij de verkiezingen in 2020 opnieuw een mandaat in de wacht kunnen slepen? Gefeliciteerd! De basis van de werking heb je al onder de knie. Jouw ervaring is goud waard maar je kan steeds jouw kennis uitbreiden met deze vorming zodat je excelleert in je werking.

  • In het voorjaar van 2020 zijn een aantal vormingen vervangen door webinars. Lees verder voor de presentaties van de vervangende webinars. Nu we de eerste stappen in de ontwikkeling van een online aanbod hebben gezet, gaan we verder. In het vormingsjaar 2020-2021 bieden we een online cursus aan. Van zodra dit verder uitgewerkt is, lezen jullie er hier meer over.