Wie is wie?

Op deze pagina:

  Justine Scholiers

  Algemeen coördinator

  justine.scholiers@aclvb.be
  tel.:09/396.95.00
  GSM: 0476/88 53 39

  Ik ben Justine Scholiers en ik neem de fakkel over van Katrien Allaert. Een aantal onder jullie zullen me kennen van Vlaamse Comités of van zo nu en dan eens een vorming. Tot voor kort adviseur van de Vlaamse Regionale en toch al even actief binnen ACLVB. Aangename kennismaking!

   

  Je kan me contacteren voor beleidsvragen en algemene opmerkingen.

  Linda Bohyn

  Educatief medewerker

  linda.bohyn@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00
  GSM: 0476/88 51 24

  Linda geeft vanuit haar opleiding en interesse het liefst vorming over communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vindt ze het heel interessant uit haar comfortzone te treden en vorming te geven over thema’s uit het arbeidsrecht. Vorming geven is voor Linda niet alleen informatie uitwisselen, maar ook aandacht hebben voor elke deelnemer binnen de groep. Ze vindt het belangrijk om een aangename en vertrouwelijke sfeer binnen de groep te ceëren, waar elke deelnemer zich gerespecteerd en gehoord voelt.

  Linda is contactpersoon voor de vormingen voor afgevaardigden.

  Dempsey Roelandt

  Educatief medewerker

  dempsey.roelandt@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00
  GSM: 0476/70 50 87

  Dempsey is een jonge twintiger boordevol energie, creativiteit en ondernemingszin. Hij studeerde in 2019 af als bachelor in het sociaal werk. Nadien verdiepte hij zich in vraagstukken van maatschappelijke ongelijkheid in de interuniversitaire masteropleiding gender en diversiteit. Volgens Dempsey geeft de combinatie van beide opleidingen hem “een brede, kritische en empathische kijk op de samenleving”, die hij bij Comé wil inzetten om hedendaagse tendensen en bewegingen duidelijk te vertalen naar de arbeidsmarkt. Bovendien is Dempsey een ‘manusje van alles’ die zich, naast maatschappelijke thema’s, ook verdiept in uiteenlopende onderwerpen: van theoretisch arbeidsrecht tot persoonlijke ontwikkeling.

  Dempsey is contactpersoon voor de syndicale vorming en de sectorale vormingen

  Rolf Verresen

  Educatief medewerker

  rolf.verresen@aclvb.be

  Rolf heeft in een ver verleden een bachelor recht behaald. Na ettelijke jaren als slechtboerende muzikant heeft hij nadien een tiental jaar gewerkt in financiën. De drang naar een socialere job met meer voldoening bracht hem naar de dienst vorming, alwaar hij mee zal instaan voor vorming voor afgevaardigden.

  Nabil Khazzaka 

  Educatief medewerker

  nabil.khazzaka@aclvb.be

  Nabil studeerde Rechten en volgde daarna een multidisciplinaire specialisatie ICT in Namen. Na een drietal jaar als bedrijfsjurist gewerkt te hebben, waagde hij de sprong naar het onderwijs. Hij heeft heel wat verschillende vakken gegeven maar de meeste ervaring heeft hij met NT2 (Nederlands voor anderstaligen) De coronacrisis was voor hem de gelegenheid om zich te verdiepen in het online lesgeven en het uitwerken van digitaal materiaal op Moodle. Je kan bij Nabil terecht voor online cursussen op Nubia. Hij kan je ideeën geven of je kan jouw ideeën bij hem aftoetsen.

  Cinthy Callens

  Administratief medewerker

  cinthy.callens@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00

  Met een streepje muziek op de achtergrond vliegt Cinthy doorheen de vormingsjaren. De wereld van de adminstratie kent  dan ook geen geheimen meer voor haar. Samen met collega Esmeralda is ze het aanspreekpunt voor cursisten, monitoren en collega's en zorgt  ze voor een correcte deelnemersadministratie en alles wat daarbij komt kijken.

   

  Esmeralda Cocquyt

  Administratief medewerker

  esmeralda.cocquyt@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00

  Esmeralda is samen met Cinthy de administratieve duizendpoot van de vormingsdienst. Voor alle praktische vragen en info kan je steeds bij haar terecht. Zij staat steeds voor jllie paraat!!

  Brecht Van Roey

  Educatief medewerker

  brecht.van.roey@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00
  GSM: 0476/88 51 23

  Brecht studeerde af als bachelor sociaal cultureel werk en is sinds oktober 2012 bij Comé als vormingsmedewerker. Hij heeft expertise opgebouwd in een aantal milieuthema's, met mobiliteit op kop. Verder is hij thuis in syndicale onderwerpen zoals cao's, pensioen, tijdskrediet en thematisch verlof, ...

  Brecht is contactpersoon voor de zonale info-avonden