Wie is wie?

Op deze pagina:

  Katrien Allaert

  Algemeen coördinator

  katrien.allaert@aclvb.be
  tel.: 09/ 396.95.00
  GSM: 0475/57 09 29


   

  Als student in de internationale politiek en Europees recht was Katrien van plan een internationale carrière uit te bouwen. Na het afstuderen ontdekte ze echter Comé (wat toen nog Werknemerswelzijn was) in het exotische Gent. Katrien was onmiddellijk door de vormingsmicrobe gebeten en voelt zich er nog steeds als een vis in het water. Ondertussen is ze er al meer dan 25 jaar aan de slag: eerst als educatief medewerker, dan als coördinator. 

  Je kan Katrien contacteren voor beleidsvragen en algemene opmerkingen.

  Nanoi Alloo

  Educatief medewerker

  nanoi.alloo@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00           GSM: 0476/88.65.59

  Nanoi is opperst nieuwsgierig en leergierig, wat al snel zorgde voor een enorme interesse in de studie journalistiek. Maatschappelijke thema's researchen en mensen interviewen waren haar favoriete bezigheden als student. Levensverhalen en psychologische ontwikkeling zijn zaken waar Nanoi helemaal wild van wordt. Ook zit onze jonge twintiger barstenvol energie en staat ze graag voor een groep. Haar jarenlange ervaring in toneel zorgde voor een magisch schild tegen plankenkoorts. Toen ze na haar studie journalistiek koos voor een post graduaat in digital storytelling, ging ze voor meer inkijk op het digitale luik van de arbeidsmarkt.

  Nanoi is contactpersoon voor de digitale en de sectorale vormingen.

  Linda Bohyn

  Educatief medewerker

  linda.bohyn@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00
  GSM: 0476/88 51 24

  Linda geeft vanuit haar opleiding en interesse het liefst vorming over communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vindt ze het heel interessant uit haar comfortzone te treden en vorming te geven over thema’s uit het arbeidsrecht. Vorming geven is voor Linda niet alleen informatie uitwisselen, maar ook aandacht hebben voor elke deelnemer binnen de groep. Ze vindt het belangrijk om een aangename en vertrouwelijke sfeer binnen de groep te ceëren, waar elke deelnemer zich gerespecteerd en gehoord voelt.

  Linda is contactpersoon voor de vormingen voor afgevaardigden

  Cinthy Callens

  Administratief medewerker

  cinthy.callens@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00

  Met een streepje muziek op de achtergrond vliegt Cinthy doorheen de vormingsjaren. De wereld van de adminstratie kent  dan ook geen geheimen meer voor haar. Samen met collega Esmeralda is ze het aanspreekpunt voor cursisten, monitoren en collega's en zorgt  ze voor een correcte deelnemersadministratie en alles wat daarbij komt kijken.

   

  Esmeralda Cocquyt

  Administratief medewerker

  esmeralda.cocquyt@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00

  Esmeralda is samen met Cinthy de administratieve duizendpoot van de vormingsdienst. Voor alle praktische vragen en info kan je steeds bij haar terecht. Zij staat steeds voor jullie paraat !!

  Lore De Gendt

  Educatief medewerker

   

  lore.de.gendt@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00
   

  Lore is leergierig met een directe spring-in-’t-veld houding. Haar sterke familiale banden en zorgende karakter bepaalden destijds haar keuze om in het onderwijs te gaan. Lore is het gewoon om voor een groep te staan. Al van jongs af aan bloeide ze open op een podium in theater- en muziekvoorstellingen. Lore is geïnteresseerd in thema’s over welzijn en communicatie. Maar ook andere thema’s zal ze met plezier onder handen pakken en bestuderen.

  Dempsey Roelandt

  Educatief medewerker

  dempsey.roelandt@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00
  GSM: 0476/70 50 87

  Dempsey is een jonge twintiger boordevol energie, creativiteit en ondernemingszin. Hij studeerde in 2019 af als bachelor in het sociaal werk. Nadien verdiepte hij zich in vraagstukken van maatschappelijke ongelijkheid in de interuniversitaire masteropleiding gender en diversiteit. Volgens Dempsey geeft de combinatie van beide opleidingen hem “een brede, kritische en empathische kijk op de samenleving”, die hij bij Comé wil inzetten om hedendaagse tendensen en bewegingen duidelijk te vertalen naar de arbeidsmarkt. Bovendien is Dempsey een ‘manusje van alles’ die zich, naast maatschappelijke thema’s, ook verdiept in uiteenlopende onderwerpen: van theoretisch arbeidsrecht tot persoonlijke ontwikkeling.

  Dempsey is contactpersoon voor de syndicale vorming

  Brecht Van Roey

  Educatief medewerker

  brecht.van.roey@aclvb.be
  Tel.: 09/ 396.95.00
  GSM: 0476/88 51 23

  Brecht studeerde af als bachelor sociaal cultureel werk en is sinds oktober 2012 bij Comé als vormingsmedewerker. Hij heeft expertise opgebouwd in een aantal milieuthema's, met mobiliteit op kop. Verder is hij thuis in syndicale onderwerpen zoals cao's, pensioen, tijdskrediet en thematisch verlof, ...

  Brecht is contactpersoon voor de zonale info-avonden