Wie is wie?

Op deze pagina:

  Katrien Allaert

  Algemeen coördinator

  katrien.allaert@aclvb.be
  tel.: 09/ 24 23 963
  GSM: 0475/57 09 29


   

  Als student in de internationale politiek en Europees recht was Katrien van plan een internationale carrière uit te bouwen. Na het afstuderen ontdekte ze echter Comé (wat toen nog Werknemerswelzijn was) in het exotische Gent. Katrien was onmiddellijk door de vormingsmicrobe gebeten en voelt zich er nog steeds als een vis in het water. Ondertussen is ze er al meer dan 25 jaar aan de slag: eerst als educatief medewerker, dan als coördinator. 

  Je kan Katrien contacteren voor beleidsvragen en algemene opmerkingen.

  Nanoi Alloo

  Educatief medewerker

  nanoi.alloo@aclvb.be
  Tel.: 09/ 24 23 231

  Nanoi is opperst nieuwsgierig en leergierig, wat al snel zorgde voor een enorme interesse in de studie journalistiek. Maatschappelijke thema's researchen en mensen interviewen waren haar favoriete bezigheden als student. Levensverhalen en psychologische ontwikkeling zijn zaken waar Nanoi helemaal wild van wordt. Ook zit onze jonge twintiger barstenvol energie en staat ze graag voor een groep. Haar jarenlange ervaring in toneel zorgde voor een magisch schild tegen plankenkoorts. Toen ze na haar studie journalistiek koos voor een post graduaat in digital storytelling, ging ze voor meer inkijk op het digitale luik van de arbeidsmarkt.

  Nanoi is contactpersoon voor de digitale vormingen.

  Cinthy Callens

  Administratief medewerker

  cinthy.callens@aclvb.be
  Tel.: 09/ 24 23 964

  Met een streepje muziek op de achtergrond vliegt Cinthy doorheen de vormingsjaren. De wereld van de adminstratie kent  dan ook geen geheimen meer voor haar. Samen met collega Esmeralda is ze het aanspreekpunt voor cursisten, monitoren en collega's en zorgt  ze voor een correcte deelnemersadministratie en alles wat daarbij komt kijken.

   

  Esmeralda Cocquyt

  Administratief medewerker

  esmeralda.cocquyt@aclvb.be
  Tel.: 09/ 24 23 983

  Esmeralda is samen met Cinthy de administratieve duizendpoot van de vormingsdienst. Voor alle praktische vragen en info kan je steeds bij haar terecht. Zij staat steeds voor jullie paraat !!

  Linda Bohyn

  Educatief medewerker

  linda.bohyn@aclvb.be
  Tel.: 09/ 24 23 977
  GSM: 0476/88 51 24

  Linda geeft vanuit haar opleiding en interesse het liefst vorming over communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vindt ze het heel interessant uit haar comfortzone te treden en vorming te geven over thema’s uit het arbeidsrecht. Vorming geven is voor Linda niet alleen informatie uitwisselen, maar ook aandacht hebben voor elke deelnemer binnen de groep. Ze vindt het belangrijk om een aangename en vertrouwelijke sfeer binnen de groep te ceëren, waar elke deelnemer zich gerespecteerd en gehoord voelt.

  Linda is contactpersoon voor de vormingen voor afgevaardigden OR en SD

  John Hallaert

  Educatief medewerker

  john.hallaert@aclvb.be
  Tel.: 09/ 24 23 929
  GSM: 0476/88 51 19

  John mag zich sinds 2003 bachelor in het sociaal cultureel werk noemen. Na omzwervingen in de jeugd- en ouderenzorg is hij vol enthousiasme bij Comé terechtgekomen. Hij heeft de voorbije 10 jaar heel wat kennis en expertise opgedaan in talloze, voornamelijk arbeidsmarktgerichte, thema's. Dagelijks probeert hij met veel plezier ogenschijnlijk ingewikkelde materie helder te krijgen bij onze deelnemers.

  John is contactpersoon voor de sectorale vorming en de vormingen voor afgevaardigden CPBW

  Brecht Van Roey

  Educatief medewerker

  Coördinator ISMI ACLVB

  brecht.van.roey@aclvb.be
  Tel.: 09/ 24 23 967
  GSM: 0476/88 51 23

  Brecht studeerde af als bachelor sociaal cultureel werk en is sinds oktober 2012 bij Comé als vormingsmedewerker en als coördinator van het intersyndicaal milieuinitiatief. Hij heeft expertise opgebouwd in een aantal milieuthema's, met mobiliteit op kop. Verder is hij thuis in syndicale onderwerpen zoals cao's, pensioen, tijdskrediet en thematisch verlof, ...

  Brecht is contactpersoon voor de syndicale vorming en het intersyndicaal milieuproject.