afgevaardigden 2019-2020

Ook in coronatijden draait Comé op volle toeren!

12/11/2020 - 17h

Corona of niet, virusje of niet, de vormingsdienst gaat door met het aanbieden van vormingen aan de leden. Als een fysieke bijeenkomst niet kan doorgaan, schakelen we moeiteloos over naar digitaal leren. Al van het begin van de pandemie, zijn we bezig met het denkwerk: ‘Hoe efficiënt, kwaliteitsvol en veilig vorming voorzien voor onze cursisten?’. Het is ons toen gelukt om snel over te schakelen naar webinars. Ook nu met de tweede lockdown is dit ons goed gelukt. Het organiseren van webinars is heden de normaalste zaak van de wereld voor Comé!

Voor de afgevaardigden die voor de eerste keer verkozen zijn en de afgevaardigden die herverkozen zijn, hebben we vormingen in petto die starten in het voorjaar. Wellicht zullen de eerste vormingsdagen digitaal doorgaan. De residentiële vormingen zullen dit vormingsjaar uitzonderlijk niet georganiseerd worden. Alles gaat provinciaal door, d.w.z. in jouw buurt en zonder overnachting.

Ons vormingsaanbod houden we elk jaar zo actueel en boeiend mogelijk. Onze vormingen zijn arbeidsmarktgericht. We zorgen voor een waaier aan thema’s die nuttig en waardevol zijn op de werkvloer. Zo heb je thema’s die gericht zijn voor de leden van de ondernemingsraad (OR) en thema’s die gericht zijn voor de leden van het comité voor preventie en bescherming op het werk (CPBW). Weldra vind je het precieze programma op deze site. 

Na de sociale verkiezingen gaat de inschrijvingsperiode van start voor deze vormingen.

Aarzel niet om je tijdig in te schrijven. De deadline is maandag 21 december 2020! Inschrijven kan via onze website, door te bellen of te mailen naar Comé.

We kijken alvast uit naar een succesvol resultaat van de sociale verkiezingen en hopen jullie snel te verwelkomen op onze vormingen voor afgevaardigden!