mikail december 2020

2020 is voorbij, met volle moed beginnen we aan 2021

30/12/2020 - 08h

Op 21 april 2020 was het zover! Onze 1ste digitale vorming was een feit. Ondertussen zijn er online al 88 vormingen doorgegaan en hebben we  1315 deelnemers mogen verwelkomen.

In 2021 gaan onze vormingen noodgedwongen nog een tijdje digitaal door, maar van zodra de coronamaatregelen het toestaan, schakelen we over naar fysieke bijeenkomsten. Wat zal dit een blij weerzien worden met onze cursisten, lesgevers en monitoren!

De ervaringen die we hebben opgedaan bij het organiseren en geven van digitale vormingen bergen we zeker niet op in de kast. Comé heeft namelijk besloten om in de toekomst naast haar standaard aanbod ook een cursus via blended learning te organiseren. Een spannend vooruitzicht! Later meer daarover.

Het Comé-team staat te popelen om in 2021 met nieuwe uitdagingen aan de slag te gaan. Al zal dit voorlopig met 1 man minder zijn. Collega Mikaïl heeft namelijk gekozen een nieuwe weg in te slaan binnen ACLVB. Vanaf 1 januari wordt hij Adviseur preventie en bescherming bij de dienst Bedrijfsondersteuning. Maar niet getreurd! Mikaïl zal binnen zijn nieuwe functie in de toekomst voor Comé nog vorming geven. Jullie komen hem dus zeker nog tegen.

2020 sluiten we graag af met een aangepaste versie van de uitspraak van Armstrong: ‘2020 was one small step for a man, but one giant leap for Comé!’

Aan iedereen een gelukkig, voorspoedig en vooral gezond nieuw jaar!
Wij kijken er alvast naar uit om je (terug) te zien in 2021!