Blended course Herstructurering en sluiting van onderneming

Op deze pagina:

  Wat?

  Ben je afgevaardigde en leer je graag op je eigen tempo? Of heb je het druk en neem je liever deel aan opleidingen buiten de kantooruren? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

  Comé biedt een blended course aan waarbij de voordelen van online en offline leren worden gecombineerd. Fysieke vormingsmomenten worden gecombineerd met online leermateriaal dat beschikbaar is op het digitaal leerplatform Nubia learning. Interactieve leermethoden helpen je om de online leerstof beter te begrijpen, terwijl er tijdens de fysieke sessies de mogelijkheid is tot directe feedback. Om deel te nemen aan de blended course heb je enkel een laptop of tablet nodig, die je ook meeneemt naar de fysieke momenten.

   

  Voor wie?

  Voor alle effectieve en plaatsvervangende leden OR, CPBW en/of SD. 

   

  Onder welke formule?

  Onder Vlaams Opleidingsverlof (32 u.), enkel als je alle online en fysieke sessies volgt. Of in je vrije tijd. 
   

  Waarover?

  We bieden dit jaar omwille van de maatschappelijke relevantie een blended course Herstructurering en sluiting van een onderneming aan.

  De laatste jaren heeft de bedrijfswereld door allerlei crisissen woelige jaren gekend. Gelukkig konden bedrijven op tijdelijke overheidssubsidies rekenen en daardoor het hoofd boven water houden. Zowel werkgevers als werknemers hoopten dat deze periode achter de rug was. Maar de realiteit is dat we voor een periode staan waar bedrijven reorganiseren, herstructureren of in het ergste geval sluiten. Denk maar aan enkele actuele dossiers zoals Delhaize, Barry Callebaut of Van Hool. Als afgevaardigde kom je tijdens deze blended cursus te weten welke maatregelen en procedures er in dergelijke scenario's dienen gevolgd te worden.

  Waar en wanneer?

  Een fysieke introductiedag in Brussel en digitale flexibele leermomenten gepland in het voorjaar 2025.