Bestaande partners

Op deze pagina:

  Comé werkt voor de uitwerking en/of uitvoering van bepaalde lespakketten samen met volgende organisaties:

  Het talenhuis

  Het Talenhuis is naast een door het Vlaams Gewest erkend verstrekker van taalcursussen en taalworkshops ook een ervaren vertaalbureau. Het talenhuis is er om bedrijfsmedewerkers op korte tijd professioneler, efficiënter en vlotter te leren communiceren.

  http://www.talenhuis.be

   

  Het Perspectief

  Het Perspectief verenigt in zich de rijke onderwijservaring van twee provinciale onderwijscentra: het PCVO Gent en Mercator PCVO. Het centrum profileert zich dus al meer dan 100 jaar als marktleider in het talenonderwijs voor volwassenen in Vlaanderen.

  Maar naast het algemene aanbod talen, informatica, bedrijfseconomische vakken en lichaamsverzorging en de specifieke lerarenopleiding, biedt Het Perspectief ook opleidingen op maat voor specifieke doelgroepen op basis van concrete vragen van bedrijven en organisaties.

  http://www.hetperspectief.net

   

  CVO VOLT

  CVO VOLT is een fusie van CVO Leuven-Landen en CVO De Nobel, twee opleidingscentra die in het verleden ruimschoots hun sporen verdienden in het onderwijslandschap. Dankzij de intensieve samenwerking kan CVO VOLT een veelzijdig opleidingsaanbod verzekeren.

  http://www.cvovolt.be

   

  Qrios

  Qrios organiseert van september tot augustus opleidingen in dag-, avond- en weekendonderwijs. In twaalf verschillende studiegebieden biedt Qrios meer dan 150 boeiende en leerrijke cursussen aan. Indien nodig, begeleidt Qrios je zelfs op weg naar je diploma middelbaar onderwijs.

  http://www.qrios.be

   

  Instituut voor de Samenwerking tussen de Universiteit en de Arbeidersbeweging ISUA

  ‘ISUA reikt wetenschappelijke kennis aan waarmee afgevaardigden in alle geledingen van de vakbeweging aan de slag kunnen.’

  https://www.uantwerpen.be/isua

   

  Arbeid & Milieu

  Arbeid & Milieu (A&M) is een vzw ontstaan uit een samenwerking tussen de drie vakbonden aan Vlaamse zijde en de milieubeweging. A&M wil de transitie naar een rechtvaardige groene economie versnellen. Zij doet dit onder andere door het organiseren van bedrijfsbezoeken en ontwikkelen en geven van vormingen. Hierbij ligt de focus op de rol van werknemers in de verduurzaming van hun bedrijf. 

  http://www.a-m.be