attesten

We gaan ervoor!

20/09/2017 - 13h

De elektronische inschrijvingen zijn stopgezet, behalve door de seniorenvorming ‘een brug slaan’. Momenteel worden alle uitnodigingen en formulieren voor de werkgever verstuurd. We werken hierbij chronologisch. In elk geval zal alles voor eind oktober de deur uit zijn.

Wat kan je verwachten?

Voor elke vorming wordt een uitnodiging opgestuurd, vergezeld van een programma. Ben je ingeschreven onder betaald educatief verlof? Dan krijg je ook twee ‘attesten van regelmatige inschrijving’: één exemplaar geef je af aan de werkgever en het ander exemplaar laat je door de werkgever tekenen ‘voor ontvangst’ en bewaar je zelf. Ben je ingeschreven onder syndicaal verlof, dan versturen we je aanvraag rechtstreeks naar de werkgever. Op de eerste vormingsdag krijg je alle andere nuttige info. Heb je echter nog een vraag, aarzel dan niet ons te contacteren… dat kan telefonisch of via het contactformulier op deze site.

We wensen jullie alvast veel plezier in de vorming en vergeet ons niet te verwittigen indien je een keer niet aanwezig kan zijn.