img-20171213-wa0000_0.jpg

WAT ALS... Comé geen administratie had?

21/12/2017 - 09h

Het vormingsjaar is intussen halfweg: vele vormingen zijn gestart, andere starten in het nieuwe jaar. Wat gebeurt er zoal achter de schermen van de vormingsdienst? Naast de praktische ondersteuning van de opleidingen (voor, tijdens en na de vorming), is het uitreiken van aanwezigheidsattesten een belangrijke taak. Is van jouw vorming het eerste trimester reeds afgelopen (een trimester begint te lopen van de eerste dag van deze vorming) dan heb je wellicht een aanwezigheidsattest Betaald Educatief Verlof in de bus gekregen. Volg je de vorming onder Syndicaal verlof, dan ontvang je je aanwezigheidsattest Syndicaal verlof na afloop van de opleiding.

Is er een ongewettigde afwezigheid op je aanwezigheidsattest BEV? Indien je kan attesteren dat je omwille van werken of ziekte niet naar de vorming kon komen, kunnen we een nieuw attest uitreiken. Een ongewettigde afwezigheid kan immers tot een schorsing voor het BEV leiden. 

We blijven bereikbaar tijdens de eindejaarsperiode, aarzel dus niet om ons te contacteren! Het ganse Comé-team wenst jou fijne feesten en we zien je graag terug in 2018!