Nieuws over de informaticacursussen

21/12/2017 - 09h

De lessenreeks ‘Tablet voor gevorderden’ beet de spits af in Tienen op de vertrouwde locatie van CVO VOLT. De lessenreeks ‘Tournée digitale’ in Aalst volgde. De cursisten die de eerste lessen gevolgd hebben, zijn uiterst tevreden. Hebben ze iets bijgeleerd? Jazeker, want hun opmerkingen bevestigen dit. Deze heel interessante vorming biedt mogelijkheid om volledig mee te zijn met de nieuwigheden binnen de informaticawereld.

Comé hield rekening met de “kennisnood” van de cursisten. Op vraag van de mensen in Antwerpen, heeft Comé een Excel-cursus georganiseerd. Deze vorming gaat van start op dinsdag 09 januari 2018. Al snel liep de inschrijvingen op. De interesse voor deze cursus is aanzienlijk groot. Onze lesgever Rudy Descamps is tevreden over de belangstelling. We kunnen verzekeren dat deze les zeker zal aanslaan bij de kandidaten.

De vorming ‘Tablet voor gevorderden’ te gent kreeg een nieuwe locatie voor dit vormingsjaar, namelijk de Leopoldskazerne. Een gebouw opgetrokken in eclectische stijl. Vroeger was dit een militair complex. Na 1955 werd het gebouw bemand door verschillende opleidingscentra waaronder PCVO ‘Het Perspectief’. Voor deze cursus was de interesse ook groot. Om onze cursisten een kwalitatieve vorming te bieden en voldoende begeleiding te geven, hebben we deze groep ontdubbeld. De twee groepen hebben op hetzelfde moment les van twee verschillende lesgevers die jarenlang ervaring hebben in de informaticabranche.

Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven voor de volgende informaticacursussen:

Tablet voor gevorderden: Aalst en Hasselt

Tournée digitale: Gent en Hasselt

Terwijl de lessen in Gent en Hasselt overdag plaatsvinden, worden de lessen in Aalst in de avond gegeven.