Vorming op maat

Op deze pagina:

    De vormingen van Comé spreken een breed publiek aan. Doorgaans zitten er werknemers uit verschillende bedrijven en sectoren bij elkaar, wat zorgt voor interessante uitwisselingen.

    Soms kan je als sector of als bedrijf echter een specifieke opleidingsbehoefte hebben. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons (come@aclvb.be) of met je Bestendig Secretaris. We bekijken samen of we op jouw vraag kunnen inspelen en een ‘vorming op maat’ kunnen organiseren.

    Een vorming op maat kan uit één of meerdere dagen bestaan of uit één of meerdere sessies in de voormiddag, namiddag of ’s avonds. De voorbije jaren organiseerden wij bijvoorbeeld een vijfdaagse vorming op maat voor de firma Bosch in Tienen, de Antwerpse haven en de bewakingssector. Dit vormingsjaar zal een vorming Nederlands voor Franstaligen doorgaan voor afgevaardigden in Vilvoorde en ook opnieuw in West-Vlaanderen.

    In samenspraak met de Nationaal Sectoraal Verantwoordelijke organiseren we ook sectorale overlegdagen. Op deze momenten bieden we afgevaardigden de mogelijkheid om over hun sector van gedachten te wisselen of worden actuele zaken uit de sector overlegd en toegelicht. Indien er voor jouw sector een overlegdag wordt georganiseerd zal je hiervoor tijdig een uitnodiging ontvangen.