Sectorale vorming

Op deze pagina:

  Voor wie?

  Voor alle werknemers van een bepaalde sector of een bepaald bedrijf.


  Onder welke formule?

  Onder Syndicaal verlof, Vlaams Opleidingsverlof, Betaald Educatief Verlof of in je vrije tijd.


  Wat?

  In deze vorming gaat het over de rechten en plichten van de werknemer in een bepaalde sector of in een bepaald bedrijf. We houden je op de hoogte van de nieuwste sociale wetgeving en leren je die te interpreteren zodat je weet wat te doen en zodat je met kennis van zaken jouw collega’s kan inlichten. We benaderen de thema’s vanuit de actualiteit in jouw sector of bedrijf.


  Waar en wanneer?

  Omwille van de coronacrisis zijn alle vormingsdagen tussen 16 maart en 19 april afgelast. Vanaf 20 april gaan de vormingen opnieuw door zoals gepland.

  Afhankelijk van de sector of het bedrijf is deze vorming een vorming van één dag of een meerdaagse vorming. De plaats wordt afgesproken met je bestendig secretaris. 

  Voor volgende sectorale vormingen liggen de data en het programma al vast:


  Naast deze meerdaagse sectorale vormingen zullen er ook dit jaar door heel wat sectoren en/of bedrijven initiatieven genomen worden. Wil je uitgenodigd worden voor deze sectorale vormingen of ben je geïnteresseerd in de organisatie van zo’n vorming neem dan zeker contact op met ons of met je bestendig secretaris.