De Ondernemingsorganen

Op deze pagina:

  Ben je in 2016 voor het eerst verkozen als afgevaardigde in een overlegorgaan en heb je nog geen vorming gevolgd in het kader van je mandaat? Dan is deze vorming dé introductie voor jou als beginnende afgevaardigde.

  De vorming gaat door in het Europahotel te Gent en is residentieel, dus met overnachtingen. De vorming kan gevolgd worden onder BEV of onder syndicaal verlof.

  Je krijgt inzicht in de werking en de bevoegdheden van zowel de OR, het CPBW als de SD. Verder krijg je uitleg over de voorbereiding en het verloop van een vergadering en krijg je tips voor het notuleren tijdens het discussiëren. Hoe kan je in het overleg je adviezen op een professionele wijze duidelijk maken en welke invloed heeft je verbale en non-verbale communicatie? We brengen ook een bezoek aan de administratieve zetel en we voorzien twee avondsessies over de actualiteit. Kortom, deze vorming geeft je een goede basis om je te sterken in je nieuwe rol als afgevaardigde.

  De residentiële vorming gaat door van 09 tot 13.10.2017

  Past het voor jou niet om een residentiële vorming te volgen?

  Dan kan je ook aansluiten bij de provinciale vorming OR of de provinciale vorming CPBW. Hier wordt geen onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden. Deze vormingen worden in elke provincie georganiseerd en duren 4 dagen. Je kan dit volgen onder syndicaal verlof of onder BEV (32 uren!)